För arrangörer | TIXIFY
Hem. Utforska. Logga in.Registrera dig.Arrangör? Läs mer.

Nordens billigaste
biljettförsäljning.

Varför använda Tixify?

Med en avgift på endast 2,99 kr + 2,5 % per order är Tixify en av de mest prisvärda biljettjänsterna i Norden. Vi erbjuder enkel och smidig biljettförsäljning för alla sorters evenemang. Vår användarvänliga app gör det enkelt för både arrangörer och besökare att hålla koll på sina biljetter, hantera incheckning och få direkt tillgång till gästens namn, biljettyp och status. Tixify ger dig också avancerade verktyg för att analysera försäljning och publikdata, samt dedikerad kundsupport som säkerställer att varje evenemang blir en framgång. Välj Tixify och upplev hur kostnadseffektiv och effektiv biljettförsäljning kan vara. Börja idag och gör ditt nästa evenemang till en succé!

Festival image

Skapa ditt evenemang

Skapa ditt evenemang på Tixify och börja sälja biljetter redan idag. Vi erbjuder enkel och effektiv biljettförsäljning för alla typer av evenemang. Med vår användarvänliga app kan du smidigt hantera incheckningen genom att skanna biljetter och direkt se gästens namn, biljetttyp och status. Tixify hjälper dig att nå din publik och skapa minnesvärda upplevelser. Vår plattform är utformad för att göra ditt evenemang framgångsrikt från början till slut. Börja nu och upplev skillnaden med Tixify!

Hela 2448 biljetter sålda sedan vår lansering!

Sedan vår lansering den 18 februari 2023 har vi på Tixify, tillsammans med alla våra fantastiska arrangörer, framgångsrikt sålt 2448 biljetter! Vi är stolta över att erbjuda en enkel och smidig biljettförsäljning för alla typer av evenemang. Oavsett om det handlar om stora konserter, intima teaterföreställningar eller sportevenemang, gör Tixify det möjligt för dig att nå din publik med lätthet. Upplev fördelarna med en förstklassig biljettförsäljningstjänst som är skapad för att göra ditt evenemang till en succé.

Välj Tixify – din pålitliga partner för framgångsrika evenemang!